Presentation av Eric Hammerin. Klicka på bilden!
Presentation
Klicka på bild
BILDSPEL

UNDERHÅLLNING / PROGRAM FÖR FÖRENINGAR
BILDSPEL, BILDVISNINGAR, KULTURPROGRAM,
FÖRELÄSNINGAR OCH RESEBERÄTTELSER
MED ERIC HAMMERINBildspel om ...

Skåne Skåne Österlen

Storstäder Stockholm Gamla Stan London New York

Länder i Asien Indien Nepal Thailand Burma Singapore Malaysia Filippinerna

Korallrev Korallrev

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här finns program med bilder av både kultur och natur från ovanstående platser. Skåneprogram med skånska slott och herresäten, kyrkor och kulturlandskap, flygbilder ... bilder från Österlen. Program som handlar om Indien och Nepal. Bildspel om Thailand och Burma. Singapore-program och bilder om Malaysia. Bilder från Filippinerna och dykbilder från korallrev. London-bildspel och även New York-bilder. Stockholm och Gamla Stan.


ERIC HAMMERIN Väntan i Bharatpur, Indien
ÖSTERGATAN 27
281 32 HÄSSLEHOLM

Tel.: 0451-145 15
Maila mig

Pris : 2000.- per program
Bilersättning : 2.50 / km
Moms tillkommer


Mina föreläsningar / berättarprogram har en egen sida

Vill ni ha en guide med på er utflykt i Skåne?

Program bildspel föreläsning med Eric Hammerin


Direktlänk till mina
gallerisidor
Vill du läsa lite om
mitt besök i
Tallinn?

OM PROGRAMMEN …

» Ett bildspel är ett program som jag visar med flera ( 3 eller 4 ) projektorer samtidigt, så att bilderna t.ex. tonar in i varandra efter hand, eller kan visa flera bilder samtidigt. Projektorerna styrs från en bandspelare och på bandet är även musik, miljöljud och speakerröst inspelade, så allting är alltid perfekt synkroniserat i bildspelet.

» Jag har all utrustning med mig när jag visar mina bildspel : diaprojektorer, bandspelare, förstärkare, högtalare och annat -- även en stor duk att visa bilderna på ( om det inte finns en bra duk tillgänglig i lokalen ). Det enda jag inte har med mig är ström och mörkläggning!

» Ljudstyrkan för berättarröst och musik kan ställas in var för sig, så om man vill anpassa programmet för personer med hörselsvårigheter går det alldeles utmärkt. Dessutom brukar det gå bra att lägga ut ljudet på hörselslinga om sådan finns i lokalen.

» Programmen är under översyn då och då och vissa bilder byts ut och / eller textavsnitt skrivs om och ny text läses in. Så om ni såg något av mina program för några år sedan finns det troligen i en nyare, uppfräschad eller aktualiserad version nu.

… OCH HUR DU BOKAR

» Titta efter i almanackan och ha eventuellt ett alternativt datum i tankarna, särskilt viktigt om du bokar sent inför säsongen, eller om du vill boka en speciellt attraktiv tidpunkt. Men även om du bokar med kort varsel så är du mycket välkommen att ringa. Jag är inte bokad alla dagar och kanske, kanske kan jag t.o.m. rädda er sammankomst samma dag som du ringer. Sådant har faktiskt hänt! Och du kan ringa och preliminärboka eller göra en förfrågan om du fortfarande har vissa frågetecken i din kalender. Eller om det är något annat du undrar över.Fakta om olika länder